Contact

EUforum is een initiatief van Instituut Clingendael.

 • Contactinformatie

  Telefoon 070-324 53 84
  Telefax 31-70-328 20 02
  euforum@clingendael.nl

 • Postadres

  Postbus 93080
  2509 AB Den Haag

 • Bezoekadres

  Clingendael 7
  2597 VH Den Haag

 

Pers/Media
Voor persvragen kunt u contact opnemen met press@clingendael.nl of 070-3245384. Buiten kantoortijden: (+31)70-374 6655

 

Routebeschrijving Openbaar vervoer

Instituut Clingendael is te bereiken vanaf station Den Haag Hollands Spoor en station Den Haag Centraal met bus 18 in de richting Clingendael. Bus 18 rijdt elke 15 minuten. Clingendael is de eindhalte van deze verbinding.

Nog een mogelijkheid is bus 23, die rijdt van station Den Haag Laan van NOI in de richting van Scheveningen Noorderstrand. Uitstaphalte is Wassenaarseweg.

Parkeren
Wij willen u erop wijzen dat het parkeerbeleid in het Park Clingendael is aangescherpt en dat het niet is toegestaan om in park Clingendael te parkeren. Voor mensen met lichamelijke klachten of een handicap maken wij uiteraard een uitzondering. Voor het reserveren van een parkeerplaats kunt u contact opnemen met de organisator van uw cursus of evenement.

Op de Wassenaarseweg kunt u betaald parkeren met PIN of contant geld. U kunt tevens parkeren op de Ruychrocklaan (aan andere kant van het park) en op de Van Alkemadelaan.

CD-auto’s mogen wél het park inrijden, de passagier(s) laten uitstappen en doorrijden/parkeren langs de gras rand – niet op het gras. De chauffeur dient bij of in de auto te blijven.

Bezoekers van het instituut die toestemming hebben om vóór het Huys te parkeren, ontvangen, nadat zij zich gemeld hebben bij de receptie, een dagkaart met Clingendaellogo, datum en kenteken. Deze dagkaart dient zichtbaar in de auto te liggen.

Clingendael houdt zelf toezicht op het gebruik van de parkeerplaatsen. In het geval van onrechtmatig gebruik zullen de gebruikers hierop gewezen worden.